MONTOP CZ spol. s r.o.

O nás

Montážní firma
pro vodu, topení a plyn

Společnost MONTOP CZ spol. s r.o. je česká firma s více než třicetiletou tradicí. Nabízíme širokou škálu služeb od montáží vytápění, teplovodů a horkovodů přes kotelny, výměníkové stanice, plynovody a vodovody až po montáže zdravotní instalace. Zaměřujeme se zejména na stavby v teplárenství.

Náš tým tvoří zkušení odborníci, technici, svářeči, topenáři, instalatéři a jiní kvalifikovaní pracovníci, kteří jsou ochotni vám vždy pomoci.

Spolehlivá
česká firma

Jak šel čas

ROK

Základní kameny naší firmy jsme položili už v roce 1991, kdy vznikla obchodně – montážní firma, tehdy ještě živnost, která se zabývala prodejem topenářského materiálu a montážemi vytápění.

ROK

Firma se rychle rozrůstala, a proto jsme se již v roce 1992 rozhodli pro rozdělení firmy na dvě části – obchodní část a montážní část, kterou jsme právě my.
Dále jsme tedy vystupovali pod obchodní značkou Jindřich Lachout – MonTop. Z počátku jsme se specializovali hlavně na montáže vytápění, zejména pak kotlů na pelety, rozvody tepla v bezkanálovém vedení, předizolované potrubí a k tomu domovní předávací stanice, což je významnou součástí naší práce až do současnosti.

ROK

Postupně se rozsah našich činností rozšiřoval. Od roku 1997 jsme se soustředili na přímé dodávky investorům, a to platí dosud. Tyto zakázky ústředního vytápění provádíme „na klíč“.

ROK

Abychom se dokázali i nadále plnohodnotně starat o své zákazníky musela přijít drobná, ale pro nás naprosto zásadní změna. Z fyzické osoby, která nám už prostě nestačila z hlediska poskytování služeb a servisu, se tak stala v roce 2015 obchodní společnost MONTOP CZ spol. s r.o., kterou jsme dodnes.

Komu jsou naše služby určené?

Zakázky provádíme
v celé České republice

Působíme především v oblastech krajů:

Jihočeského
Středočeského
HM Prahy
Plzeňského
Vysočina

Servisní služby

pro naše zákazníky zajišťujeme servisní služby ve spolupráci s naší sesterskou firmou LATOP

Poptávka

Chtěli byste využít některé z našich služeb?

Neváhejte nás kontaktovat.

e-mailem: info@montoptabor.cz
nebo na telefonu: +420 603 229 228

Kontaktní formulář

* Takto označené pole je povinné. Je nutno ho vyplnit.
Odesláním tohoto formuláře dávám souhlas ke zpracování mých osobních údajů dle zásad GDPR.

Dotace

Rádi Vám pomůžeme vyřídit dotace v oblasti vytápění rodinných domů